1ο Bio Festival: Η μεγάλη γιορτή για τα βιολογικά προϊόντα είναι γεγονός!

Φεστιβάλ

Το Bio Festival, είναι το νέο φεστιβάλ για τα βιολογικά προϊόντα και το eco living και το οποίο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς τόσο για τους επαγγελματίες στον χώρο των βιολογικών και φυσικών προϊόντων όσο και για το καταναλωτικό κοινό.

Σε μία εποχή που τα βιολογικά προϊόντα κατακτούν όλο και περισσότερο τους καταναλωτές και κερδίζουν περίοπτη θέση στα ράφια των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων λιανικής, αλλά και στο μενού των επιχειρήσεων της μαζικής εστίασης, το BIO FESTIVAL έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να γίνει το μεγαλύτερο εμπορικό φόρουμ και το απόλυτο σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές του χώρου. Έτσι λοιπόν, από τις 11 έως και τις 13 Μαΐου, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι θα κινείται σε bio… ρυθμούς. Οι 80 περίπου εκθέτες που θα συμμετάσχουν είναι παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και καταστήματα λιανικής, τα προϊόντα των οποίων είναι πιστοποιημένα ως βιολογικά, ή βρίσκονται σε διαδικασία μετάβασης πιστοποίησης ή φυσικά προϊόντα καθώς και προϊόντα με βιολογικές Α’ ύλες.

Το σημείο συνάντησης για τους λάτρης των βιολογικών προϊόντων

Οι επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν σε έναν χώρο μέσα σε τρεις ημέρες, νέα προϊόντα, πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις, όλα τα trends που κυριαρχούν στον κλάδο αλλά και να μυηθούν στην κουλτούρα του eco living.

Live Cooking Shows: Διάσημοι σεφ μαγειρεύουν βιολογικά

Η καταξιωμένη και έμπειρη chef Ντίνα Νικολάου, η οποία είναι και η ambassador του φεστιβάλ, θα είναι παρούσα και τις τρεις ημέρες όπου θα πραγματοποιεί γαστρονομικές επιδείξεις με βιολογικά και φυσικά προϊόντα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην Τεχνόπολη. Στο πλευρό της chef όμως θα βρεθούν και άλλοι φίλοι της από τον κόσμο της γαστρονομίας όπως ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο επίσημος Chef της Γαλλικής Πρεσβείας Jean Marie Hoffmann, ο Chef των εστιατορίων «Nice n Easy» Χρήστος Αθανασιάδης αλλά και γνωστές food blogger όπως η «Funky Cook» – Εύα Μονοχάρη, η «The Ηealthy Cook» – Εύη Σκούρα και η «Πάστα Φλώρα» – Ιωάννα Χαλμούκη.

Πλούσιο μουσικό πρόγραμμα & διαγωνισμοί στην κεντρική σκηνή

Η κεντρική σκηνή του φεστιβάλ επιφυλάσσει πολύ καλή μουσική αλλά κι ευχάριστες εκπλήξεις για το κοινό σε όλη την διάρκεια και των τριών ημερών λειτουργίας του.  Από νωρίς το πρωί έως και το κλείσιμο, δημοφιλείς ραδιοφωνικοί παραγωγοί, Γιάννης Γιακουμάκης, Σάκης Τσιτομενέας, Εύα Μπουντούρη, Σπύρος Παγιατάκης, Μανώλης Οικονόμου,  Μαίρη Μαργέλη, Ελένη Μανουσάκ, Δημήτρης Βραχνός, Γιώργος Αποστόλου, από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΗΙΤ 88.9, ΜΕΛΩΔΙΑ 99.2, RED 96.3 και EN LEFKO 87.7, θα δίνουν τους δικούς τους ρυθμούς και θα πλαισιώνουν μουσικά το φεστιβάλ. Παράλληλα, και ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πραγματοποιούνται live Quiz Γνώσεων με την συμμετοχή του κοινού. Πιο συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι θα καλούνται να απαντήσουν σε μία σειρά από ερωτήσεις σχετικές με τα βιολογικά προϊόντα και το eco living ώστε να διεκδικήσουν δώρα – προσφορά των εκθετών.

Useful info: Γενική είσοδος: €5, Ημέρες & Ώρες λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή 10:00-21:00, Δευτέρα: 12:00-20:00

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site του Bio Festival: www.biofestival.gr

Αφήστε μια απάντηση