Το Ελαιόλαδο «συναντά» το Λονδίνο

london-oliveoil-uk

Το Ελαιόλαδο «συναντά» το Λονδίνο

Το καλό, παρθένο ελαιόλαδο θα ταξιδέψει ως την αγγλική πρωτεύουσα και να βραβευτεί στους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου. Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο θα έχει την τιμητική του στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2017, στους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου “London IOOC 2017”.  Τα καλύτερα παρθένα ελαιόλαδα, θα κριθούν για να βραβευτούν τα κορυφαία. Θα δοθούν ξεχωριστά βραβεία για την ποιότητα των ελαιόλαδων olive oil awards, για τον ισχυρισμό υγείας ελαιολάδου, αλλά και για την συσκευασία τους.

Οι διοργανωτές του London IOOC 2017, London International Olive oil Competitions σκοπό έχουν μέσα από τον διαγωνισμό να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων των παραγωγών.

  • Να προωθήσουν την εξαιρετική ποιότητα του αγνού παρθένου ελαιόλαδου.
  • Να βελτιώσουν το επίπεδο των γνώσεων όσων ασχολούνται με το ελαιόλαδο.
  • Να ενημερώσουν για τα σύγχρονα εργαλεία διδασκαλίας και μάθησης όσων εργάζονται σε μονάδες εστίασης.
  • Να προωθήσουν την κατανάλωση ελαιολάδου στις τοπικές αγορές.
  • Να αναδείξουν τις ιδιότητες του ελαιολάδου που προστατεύουν την υγεία και το καρδιαγγειακό σύστημα μέσω του διαγωνισμού για τον ισχυρισμό υγείας του ελαιολάδου.

Πρόκειται για μια αξιόλογη πρωτοβουλία που θα ήθελε να ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη για την ανάδειξη των ελαιόλαδων με ισχυρισμό υγείας, σαν προϊόν υπερτροφής παγκοσμίως στις διεθνείς αγορές. Θα πρέπει όλοι να πληροφορηθούν ότι η ποιότητα του έξτρα παρθένου ελαιολάδου συσχετίζεται ευθέως με τα οφέλη στην υγεία.

Ο διαγωνισμός London Health claim olive oil award διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Αγγλική γαστρονομική σκηνή.

Για περισσότερες πληροφορίες: info@londonoliveoil.com,

www.LondonOliveoil.com

Αφήστε μια απάντηση