Ελληνική Φέτα ΠΟΠ

feta cheese

Ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, με εκτελεστικό οργανισμό την εταιρεία NOVACERT ΕΠΕ, συμμετείχε από την Κυριακή 21 έως την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, στην έκθεση SIAL Paris, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον κόσμο, στο πλαίσιο υλοποίησης του τριετούς Προγράμματος ενημέρωσης και προώθησης της Φέτας ΠΟΠ με διακριτικό τίτλο «Feta PDO. Let’s get real!». Περισσότεροι από 310.000 επαγγελματίες από όλο τον κόσμο επισκέφθηκαν την έκθεση, στην οποία συμμετείχαν 7.200 εκθέτες από 119 χώρες.

Παράλληλα, την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ υλοποίησε εκδήλωση Τύπου στο Ξενοδοχείο Novotel Roissy, με ομιλητές τον Πρόεδρο του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Νικολάο Κατή και τον Πρόεδρο του ΣΕΒΓΑΠ κ. Χρήστο Αποστολόπουλο.

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βασίλειου Κόκκαλη, και της  Συμβούλου Α’ Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων της ελληνικής Πρεσβείας στο Παρίσι, κας Ευφροσύνης Μητά, οι οποίοι είναι αρωγοί στις ενέργειες προβολής της Φέτας ΠΟΠ.

Η εκστρατεία υλοποιείται στις αγορές της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Αγγλίας, των ΗΠΑ και του Καναδά, σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και λαμβάνει οικονομική ενίσχυση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

φέτα SIAL, έκθεση τροφίμων

Αφήστε μια απάντηση