Ημερίδα με Θέμα: Σήμα “Boutique Hotel”

metropolitan expo

Το TasteDriver χορηγός επικοινωνίας και στην

Ημερίδα με Θέμα: Σήμα “Boutique Hotel”,
μια πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδος
για Φιλοξενία με Προσωπικότητα.

Το “Σήμα Boutique hotel” έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται από τον Ιούλιο του 2017 με κύριο στόχο την ανάπτυξη και προβολή των μικρών ξενοδοχείων της χώρας μας, τα οποία προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Αρχιτέκτονες, Designers, Managers, Ιδιοκτήτες ξενοδοχείων με όραμα, είναι οι κινητήριες δυνάμεις μας, είναι εκείνοι που μεταβάλλουν τον κλάδο της φιλοξενίας, επηρεάζουν τον τρόπο που ο ταξιδιώτης του 21ου αιώνα επιλέγει κατάλυμα, δημιουργούν νέες τάσεις στο τουριστικό γίγνεσθαι.

Πρότυπα μας είναι τα μικρά ξενοδοχεία με έντονη προσωπικότητα, και σαφής διαφοροποίηση ως προς την Αισθητική, τις Παροχές και τις Υπηρεσίες τους. Κάθε ενταγμένο ξενοδοχείο στο σήμα “Boutique hotel” είναι, εξ ορισμού, διαφοροποιημένο, παράλληλα όμως όλα αυτά τα ξενοδοχεία μοιράζονται κοινούς παρανομαστές: το μικρό μέγεθος, την ιδιαίτερη αισθητική και τις μοναδικές παροχές & υπηρεσίες τους.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν εισηγητές με εμπειρία σε:
1. Architecture & Development
2. Interior & Exterior Design
3. Hospitality

Οι εισηγητές θα αναφερθούν σε θέματα όπως Concept Σχεδιασμού, Design, City & Resort Boutique Hotels, Πιστοποίηση Boutique hotels.

Στα πλαίσια της Ημερίδας θα παρουσιαστούν τα Πρώτα Πιστοποιημένα Boutique hotels της χώρας μας.

Επίσης, θα παρουσιαστεί η διαδραστική ηλεκτρονική πλατφόρμα, www.boutique-hotel.gr η οποία αναπτύχθηκε με στόχο την Αναγνώριση, Πιστοποίηση και Προβολή των Boutique hotels της χώρας μας, μέσω ενός σύγχρονου και λειτουργικού περιβάλλοντος.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την
Παρασκευή 8 Δεκεμεβρίου 2017

και ώρα 13:00-14:00
στην Αίθουσα Conference Hall C2 του Metropolitan Expo.

http://www.greektourismexpo.gr/el/

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση