ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ

ΦΕΤΑ, Π.Ο.Π, ΗΠΕΙΡΟΣ

Τέσσερις κορυφαίες, παγκόσμιες διακρίσεις έρχονται να προστεθούν στο ενεργητικό της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ με την ολοκλήρωση των 31ων World Cheese Awards 2018 στο Μπέργκεν της Νορβηγίας. Η ΗΠΕΙΡΟΣ φέτα, originalΒιολογική Φέτα ΠΟΠ απέσπασε το ιδιαίτερου κύρους, χρυσό βραβείο στην κατηγορία Φέτας και ταυτόχρονα αναδείχθηκε και ως το «Καλύτερο Ελληνικό Τυρί 2018-2019» συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ όλων των Ελληνικών τυριών που αξιολογήθηκαν στο φετινό διαγωνισμό, ενώ δυο ακόμη προϊόντα της εταιρείας έλαβαν σπουδαία βραβεία στις κατηγορίες τους.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ, που παράγεται αποκλειστικά από Ελληνικό βιολογικό, παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα, κατόρθωσε χάρη στα μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της, την εξαίσια γεύση και την ανώτερη ποιότητά της να «γοητεύσει» τους κριτές του παγκόσμιου διαγωνισμού τυριών. Η Βιολογική Φέτα Π.Ο.Π. ΗΠΕΙΡΟΣ, προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, αλλά έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές των καταναλωτών στο εξωτερικό με την πλούσια, μοναδική γεύση της και την υψηλή της διατροφική αξία.

φέτα, γιδοτύρι, κατσικίσιοΠαράλληλα, δυο ακόμη προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ βραβεύτηκαν στον διαγωνισμό: το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο λευκό τυρί, από 100% Ελληνικό γάλα από κατσίκες εκτατικής εκτροφής, απέσπασε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Φρέσκο, μαλακό τυρί από κατσικίσιο γάλα» και το ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ κέρδισε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Τυροκομικά με χαμηλά λιπαρά».

ελαφρύ, φέτα, ήπειρος

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρείας, κ. Μαρία Γιαννακοπούλου, σχολίασε σε σχέση με τις σημαντικές αυτές διακρίσεις: «Το γεγονός ότι 3 από τα προϊόντα μας, ξεχώρισαν σε έναν καταξιωμένο, διεθνή διαγωνισμό, αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη τιμή για εμάς – μας συγκινεί. Mας χαροποιεί και ταυτόχρονα μας ανταμείβει για την αδιάκοπη και συνεχή προσπάθειά μας να προσφέρουμε, εδώ και 40 χρόνια, προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας και γεύσης σε κάθε γωνιά του πλανήτη».

Υπενθυμίζεται ότι τα βραβεία World Cheese Awards είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος διαγωνισμός αποκλειστικά για τυροκομικά προϊόντα. Aναδεικνύει τους καλύτερους τυροκόμους του κόσμου -από μικρούς παραγωγούς μέχρι κορυφαία διεθνή brands. Φέτος, 235 κριτές από 29 χώρες δοκίμασαν τη γεύση και το άρωμα 3.472 διαφορετικών τυροκομικών  και από τις πέντε ηπείρους. Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από κορυφαίους γευσιγνώστες της διεθνής κοινότητας τυροκομικών: τυροκόμους, εμπόρους τυροκομικών, πωλητές λιανικής και χονδρικής, αγοραστές, σεφ και εξειδικευμένους αρθρογράφους.ΦΕΤΑ, Π.Ο.Π, ΗΠΕΙΡΟΣ

 

Σχετικά με την ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ

H ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Επεξεργάζεται ετησίως περίπου 27.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος και διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στον Αμμότοπο Άρτας, στην Ήπειρο.

Η παραγωγική δυνατότητα, οι τεχνικές, το πρωτοποριακό πνεύμα και οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη γνώση της παράδοσης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων της.

Mεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται:

 • η «ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ»
 • η «ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ με Λιγότερο Αλάτι»
 • η «ΗΠΕΙΡΟΣ Μαλακή»
 • το «ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ»
 • το «ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο»
 • η «Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ»
 • το «ΗΠΕΙΡΟΣ Οικογενειακό»
 • η «Γραβιέρα ΗΠΕΙΡΟΣ»
 • η «Κεφαλογραβιέρα ΗΠΕΙΡΟΣ»
 • το «Κεφαλοτύρι ΗΠΕΙΡΟΣ»
 • το «Ανθότυρο ΗΠΕΙΡΟΣ» και άλλα.

 

Σχετικό URL: www.epiros.gr

Αφήστε μια απάντηση