Η Kerrygold δίπλα στα παιδιά του Π.Α.Α.Π. Βούλας

kerrygold_shma

Η Kerrygold δίπλα στα παιδιά του Π.Α.Α.Π. Βούλας

για 2η συνεχή χρονιά

Για ακόμη μία χρονιά, η ομάδα της Kerrygold βρέθηκε στο Παράρτημα Αποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών (Π.Α.Α.Π.), στη Βούλα (πρώην ΠΙΚΠΑ), την Τετάρτη 17/05 και πέρασε ένα πολύ ευχάριστο, δημιουργικό και γεμάτο χαμόγελα απόγευμα, παρέα με τα παιδιά.

Kerrygold_2Η Kerrygold Tirotrella και στις δύο εκδοχές της, κανονική και Spaghetti, κυριολεκτικά ξετρέλανε τα παιδιά, ενώ τα τοστάκια με το γνήσιο βούτυρο Kerrygold και το αγαπημένο Kerrygold Regato Classic «εξαφανίστηκαν» στη στιγμή!

Kerrygold_1

Η Kerrygold προσέφερε στα παιδιά χρήσιμα δώρα για τις καλοκαιρινές τους δραστηριότητες,  όπως πετσέτες θαλάσσης, αντηλιακά, μακαρόνια κολύμβησης και καπελάκια σε διάφορα χρώματα, αλλά και υπέροχα παιχνίδια για την παραλία, όπως νεροπίστολα και μπαλάκια για το νερό. Μεγάλη έκπληξη ήταν ο Μάγος Domenico, ο οποίος «μαγνήτισε» τα παιδιά με τα κόλπα και τις  ταχυδακτυλουργικές του ικανότητες, αλλά και η Νεράιδα Caramela, που χάρισε στα παιδιά άφθονες στιγμές γέλιουKerrygold_3

Η Kerrygold θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, στηρίζοντας και ενισχύοντας έμπρακτα το έργο φορέων, όπως το Π.Α.Α.Π. Βούλας. Η αγάπη άλλωστε που εισπράττει από τα παιδιά είναι ανεκτίμητη!

Λίγα λόγια για το Π.Α.Α.Π. Βούλας

Το Π.Α.Α.Π. Βούλας έχει την εποπτεία 120 παιδιών όλων των ηλικιών, από τα οποία τα 70 φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του. Εφαρμόζει προγράμματα φροντίδας, περίθαλψης, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας και φυσικής αποκατάστασης ατόμων με κινητικές, γνωστικές και νοητικές δυσκολίες, καθώς επίσης και παιδιών με αυτισμό. Παρέχει, επίσης, ειδικά  εκπαιδευτικά προγράμματα και υπηρεσίες κοινωνικής στήριξης, διοργανώνοντας ψυχαγωγικές, πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις, με σκοπό την ανάπτυξη των ικανοτήτων των παιδιών και ειδικότερα εκείνων που σχετίζονται με την εκμάθηση δεξιοτήτων αυτοεξυπηρέτησης και κοινωνικής συνδιαλλαγής.

Λίγα λόγια για την Kerrygold

Όλα τα προϊόντα της οικογένειας Kerrygold εισάγονται στην Ελλάδα από την ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε., τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στον χώρο των τυροκομικών προϊόντων. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται πολλά κορυφαία brands, όπως Ήπειρος, Λογάδι, Kerrygold, Dirollo, Adoro, Λεβέτι, Ταλαγάνι κ.α.. Σημείο αναφοράς στη φιλοσοφία και τη δραστηριότητα της ΟΠΤΙΜΑ είναι η ποιότητα, η οποία διασφαλίζεται μέσω αυστηρότατων διαδικασιών και εφαρμογής των πιο εξελιγμένων διεθνών προτύπων.

 

Αφήστε μια απάντηση