ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ SIFNOS TRAILS

dimos_difnou_1

Ο Δήμος Σίφνου θα ήθελε να σας ενημερώσει για τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας του δικτύου πεζοπορικών μονοπατιών Sifnos Trails, προϊόν της συνεργασίας με την Κοιν. Σ. Επ. Μονοπάτια της Ελλάδας.

Η νέα ιστοσελίδα είναι πιο λειτουργική και φιλική στο χρήστη από την παλαιότερη. Είναι σε 5 γλώσσες, και αποτελεί την κύρια πύλη πληροφόρησης για τα μονοπάτια του νησιού.dimos_sifnou_2

Καθώς το πεζοπορικό κοινό της Σίφνου αυξάνεται σημαντικά χρόνο με το χρόνο και ειδικά την περίοδο πριν και μετά το καλοκαίρι, η νέα αυτή ιστοσελίδα στοχεύει στην αρτιότερη dimos_sifnou_3και ευκολότερη ενημέρωση του πεζοπορικού κοινού του νησιού καθώς και την προσέλκυση νέων επισκεπτών. Οι κύριες καινοτομίες της σε σχέση με την παλαιά σελίδα είναι πως:

  • παρουσιάζει τις διαδρομές του νησιού με βάση θεματικά σύνολα και έχει προσδώσει σχετικά ονόματα στις διαδρομές
  • οι κύριες και οι δευτερεύουσες διαδρομές έχουν κοινή παρουσίαση σε ενοποιημένες σελίδες
  • δίνει βάρος στις εικόνες και το multimedia περιεχόμενο (βίντεο, Google Trekker κτλ.)
  • οι χάρτες του κάθε μονοπατιού είναι διαδραστικοί, βασισμένοι στην δουλειά της χαρτογραφικής εταιρείας Staridas Geography.

dimos_sifnou_4Το πρόγραμμα μονοπατιών της Σίφνου, Sifnos Trails διανύει την τέταρτη χρονιά του και έχει ήδη δείξει τα αποτελέσματά του στην τοπική οικονομία, κοινωνία και περιβάλλον. Είναι ένα πρόγραμμα του Δήμου Σίφνου, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ. Μονοπάτια της Ελλάδας, και έχει καινοτομήσει σχεδόν σε όλους τους τομείς σχετικά με τον τρόπο οργάνωσης του πεζοπορικού προορισμού στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος www.sifnostrails.com

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση