Ο γνωστός γαλλικός οδηγός εστιατορίων Gault&Millau τώρα και στην Ελλάδα!

gault&millau

Μέσα από μια λαμπερή βραδιά που έφερε κοντά όλο τον κόσμο της εγχώριας γαστρονομικής σκηνής αλλά και όλους  τους επώνυμους λάτρεις του καλού φαγητού, ο Gault&Millau ανακοίνωσε επισήμως την έναρξη του στην χώρα μας.

Ντίνα Νικολάου, σεφ, gault&millau

 

Η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί κάπου διαφορετικά,  εκτός από την Γαλλική Πρεσβεία. Σαφώς αφού η Γαλλία είναι η μαμά – χώρα του παγκόσμιου οδηγού εστιατορίων, αλλά και γενέτειρα της υψηλής γαστρονομίας.

έναρξη Gault&Millau

 

Την βραδιά άνοιξε ο Γάλλος Πρέσβης Christophe Chantepy ενώ ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου του Gault&Millau International, Comede Cherisey αλλά και του CEO του Gault & Millau Greece, Στέλιου Γρηγοριάδη.

 

Η επιτυχία της startup BeFoo ξεκίνησε στην Γαλλία. Μέσα από την προσπάθεια του Στέλιου Γρηγοριάδη να προωθήσει την υγιεινή και σωστή διατροφή, τον έβαλε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

gault&millau, chef, taste

Το πάθος και η αγάπη του για το ποιοτικό φαγητό, έπεισαν τον θεσμό να τον εμπιστευτεί. Έτσι η Gault&Millau στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός.

Ο Πρόεδρος του Gault&Millau Greece έκλεισε την ομιλία του με την υπόσχεση ότι η ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της θα ταξιδέψουν μέσα από το διεθνές δίκτυο του Gault&Millau και η χώρα μας θα μπει στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη.

 

Προσωπικότητες όπως ο Γάλλος γευσιγνώστης και δημοσιογράφος Sebastien Ripari, o Η. gault&millau, chefΜαμαλάκης, ο Σ. Παρλιάρος, η Ντίνα Νικολάου και ο Δημήτρης Κατριβέσης, μίλησαν για την αγάπη τους στην ελληνική κουζίνα. Αλλά μίλησαν και για την αγάπη τους στα προϊόντα της και καλωσόρισαν τον θεσμό στον τόπο μας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση