Παρουσίαση κρασιών «ΟΙΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ 2018»

Παρουσίαση, "ΟΙΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ", Σίσσυ, Νίκα
 

Στο ξενοδοχείο Grande Bretagne, στην Αθήνα έγινε η παρουσίαση των κρασιών των βουνών,  του αμπελώνα της Κεντρικής Ελλάδας.

 

Μούχταρο, ΚρασίΠρόκειται για μια πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας και του Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδας.κρασί, Αγιος Χρόνος

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα «αστεράτα» κρασιά της Κεντρικής Ελλάδας, που κάθε χρόνο μας εντυπωσιάζουν… όπως θα λέγαμε κάθε χρόνο και καλύτερα… αφού τα περισσότερα από τα κρασιά, έχουν βραβευτεί στους πλέον έγκριτους διεθνείς διαγωνισμούς.

 

 

 

κρασί, παρουσίαση, grand bretagne

 

 

 

 

τριαντάφυλλο, κόκκινοΣτη πολύ ζεστή εκδήλωση είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τους φίλους του κρασιού.

Γεύσεις, χρώματα, ωραία ατμόσφαιρα και βέβαια δεν μπορούσαν να λείπουν τα κόκκινα τριαντάφυλλα …που με τα αμπέλια συνοδοιπορούν και τα προστατεύουν.χάρτρης, κεντρική Ελλάδα

 

 

 

 

 

 Φωτογραφία άρθρου: Ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδος κ.Γιώργος Κελαιδίτης, η δική μας Σίσσυ Νίκα, η οινοποιός κ.Λέγκα Μούντριχα, ο διευθυντής κ.Χάρης Κουρούκλης, ο κ.Δημήτρης Χατζημιχάλης Πρόεδρος Οινοποιών Κ.Ε. και ο οινοποιός Νίκος Ζαχαρίας.

Αφήστε μια απάντηση