Προορισμός Θεσσαλονίκη – Αγιολί

Αγιολί, δείπνο, θέα, κρασί. agioli, Salonique

Αγαπημένη Θεσσαλονίκη! Μια χαλαρή βόλτα στην Νέα παραλία οποιαδήποτε ώρα της ημέρας θα σας Λευκός Πύργος, Θεσσαλονίκημείνει αξέχαστη, και θα σας προσφέρει όμορφες συγκινήσεις , καταλήγοντας στο μνημείο που την χαρακτηρίζει , τον Λευκό Πύργο – σύμβολο της πόλης.

 

Κατά την βόλτα σας στις ομορφιές της παραλιακής, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το καλύτερο εστιατόριο της πόλης το Αγιολί  δίπλα στην Αριστοτέλους και λίγα μόλις λεπτά από το Λευκό Πύργο, στην οδό Λεωφ.Νίκης 15.  Μοναδικός χώρος που συνδυάζει μεθυστικές ποικιλίες θαλασσινών και μεσογειακών αρωμάτων με καταπληκτική θέα στη θάλασσα, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε πίνοντας ένα από τα υπέροχα κρασιά του στο μπαλκόνι. Στον ισόγειο χώρο του Αγιολί που στεγάζεται το ουζερί του, μπορείτε να απολαύσετε αγαπημένους μεζέδες τσίπουρου και ούζου, με φιλικές τιμές για όλους.

αγιολί, φόντο


Ταξιδέψτε μαζί μας με τo Rentacar του TasteDriver σε μία από τις πιο μαγευτικές πόλεις της Ελλάδας,την αγαπημένη Θεσσαλονίκη. Μια πλούσια πόλη για να διευρύνετε τις ιστορικές σας γνώσεις και να εμπλουτίσετε τις αναμνήσεις σας με ρομαντικές εικόνες και γευστικές αποχρώσεις.

Αφήστε μια απάντηση