Αυθεντικό Αμερικάνικο Burger

  • Προβολές
    52

Αυθεντικό Αμερικάνικο Burger

Γεύσεις δυνατές για ήρωες

Αυθεντική αμερικάνικη συνταγή με μπιφτέκια αληθινά και πολύ νόστιμα. Το κυριότερο είναι ότι με την απίθανη αυτή γευστική δημιουργία του ταλαντούχου executive chef Λαέρτη Οικονόμου, μέσα σε 20 λεπτά, τόσο διαρκεί όλη η μαγειρική επιχείρηση για το απίθανο Burger, μπορούμε να κερδίσουμε το χαμόγελο και τον ενθουσιασμό αυτών που αγαπάμε.

Οι μικροί μας φίλοι θα το λατρέψουν αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά… Οι αμερικανοί με τα χορταστικά Burger συντρόφευαν το ποτό τους…

Η συναρπαστική θέα το δειλινό από το restaurant Terra Petra, μέχρι τη θάλασσα, το φουγάρο στο κέντρο είναι το μοναδικό καμίνι πέτρας της Ελλάδας.

Με τον Λαέρτη φτιάξαμε δύο χορταστικά Hangover Burgers, ώστε να γράψουμε επακριβώς τη συνταγή, όπως γίνεται πάντα άλλωστε αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας, τα ετοιμάζουμε και τα δοκιμάζουμε πρώτοι, τα φωτογραφίζουμε και βέβαια αμέσως μετά έρχεται η ώρα της γευστικής δοκιμής και της απόλαυσης με φίλους.

Ο Λαέρτης Οικονόμου είναι ο χαρισματικός executive chef του all day restaurant και πολυχώρο Terra Petra, δίπλα στο θέατρο Πέτρας και απολαύσαμε το φαγητό μας έχοντας συναρπαστική θέα της Αθήνας μέχρι τη θάλασσα. Μια γαστρονομική εμπειρία … και το τραγούδι του Χατζή «όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά» σίγουρα θα το θυμηθείτε και θα το σιγοτραγουδάτε… τόσο όμορφα.

Αμερικάνικο Burger

Από τον Λαέρτη Οικονόμου, executive chef πολυχώρου Terra Petra, Θέατρο Πέτρας, Αθήνα

Ο Λαέρτης Οικονόμου executive chef

    Αφήστε μια κριτική