Κυδώνια φουρνιστά Πολίτικα

  • Προβολές
    65

Κυδώνια φουρνιστά Πολίτικα

Γλυκό χειμωνιάτικο γιορτινό

Ένα γλυκό όλο άρωμα, γεύση και χρώμα. Το επιδόρπιο των γιορτών όπως λένε οι Πολίτες, γιατί έχει αρχοντιά και γεύση ανεβαστική ελαφρά ξινούτσικη και κλείνει με ιδιαίτερο τρόπο ένα γιορτινό δείπνο. Επιπλέον τα κυδώνια είναι φρούτα υψηλής διατροφικής αξίας και κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι αφροδισιακά.

Mε την  φίλη μου,  Μαρία Αλιφραγκή, του ταξιδιωτικού οργανισμού Signature Travel, πολύ χαίρομαι όταν βρίσκομαι στην Κωνσταντινούπολη, που εκείνη την γνωρίζει τόσο καλά. Επιλέγω κάθε φορά τα ενδιαφέροντά μου και εκείνη κάθε φορά κατορθώνει να με εκπλήξει. Την τελευταία φορά πήγαμε στο Saray, το απίθανο ζαχαροπλαστείο που έχει δικές του φάρμες ώστε να παρέχει την καλύτερη ποιότητα στους πελάτες του και δοκίμασα για πρώτη φορά τα φουρνιστά κυδώνια … μια πανδαισία.

 

Το μυστικό της συνταγής επτασφράγιστο … που όμως κάποιος μας το ψιθύρισε… εσείς θα φροντίσετε να το απολαύσετε και δεν ανακαλύπτουμε την πηγή.  Στην Πόλη σερβίρετε με καϊμάκι και είναι απίθανο, εδώ μπορείτε να βρείτε καϊμάκι βουβαλίσιο σε delicatessen αλλά για να μην κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη, μπορείτε να το σερβίρετε με σαντιγί ή παγωτό καϊμάκι.

Πάντως αν αποφασίσετε τώρα στις γιορτές να επιλέξετε την Κωνσταντινούπολη σαν προορισμό το Signature Travel σας παρέχει τους καλύτερους συνδυασμούς με τις καλύτερες τιμές, δείτε λοιπόν πριν επιλέξετε το www.signature.gr.

Κυδώνια φουρνιστά Πολίτικα

    Αφήστε μια κριτική