Αθήνα – Τρώγοντας μοσχαράκι με πουρέ στο εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης

μοσχαράκι,λεμονάτο,πουρέ
  • Προβολές
    67

Παραδοσιακό μοσχαράκι με πουρέ από το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης

Χιλιάδες τουριστών επισκέπτονται το περίφημο μουσείο της Ακρόπολης, που θεωρείται σήμερα από το λαμπρότερα μουσεία του κόσμου.

ακρόπολη, μουσείο

Αξίζει να αφιερώσετε μια μέρα από τη ζωή σας για να επισκεφθείτε και το ευχαριστηθείτε. Τα προγράμματα πολλά ακόμα και για ολόκληρη την οικογένεια και για τους μικρούς μας φίλους. Και για να είναι ολοκληρωμένη η γεύση της αυθεντικής Ελλάδας εμείς προτείνουμε και ένα πέρασμα από το εστιατόριο έτσι για να απολαύσετε ελληνικά πιάτα ατενίζοντας την Ακρόπολη… εμπειρία.

ακρόπολη, μουσείο, βράδυ, δείπνο
acropolis museum photo by vitsaropoulos

Αν θέλετε να επισκεφθείτε το Μουσείο μάλιστα Παρασκευή τότε στο εστιατόριο θα απολαύσετε δείπνο με εκλεκτά πιάτα, ποτό και μουσική τζαζ μέχρι τα μεσάνυχτα. Θα έπρεπε η μουσική να ήταν αρχαιοελληνική… ίσως είναι ωραία ιδέα να την διερευνήσουν οι άνθρωποι του Μουσείου.

Πάντως είναι ωραίο που δίνεται στο μενού ιδιαίτερη έμφαση σε τοπικά προϊόντα ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ) μέσα από την πλούσια ποικιλία που προσφέρει ο τόπος μας. 

Εμείς σας δίνουμε και τα τηλέφωνα για να είστε σίγουροι ότι μετά τον πολιτιστικό σας περίπατο στο Μουσείο, θα απολαύσετε φωταγωγημένη την Ακρόπολη με ένα ποτήρι εξαιρετικό ελληνικό κρασί.

Το τηλ. για τις κρατήσεις είναι (+30) 210 9000915, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Μουσείου.

Εμείς απολαύσαμε πραγματικά το παραδοσιακό μοσχαράκι λεμονάτο με πουρέ πατάτας σπιτική και σας δίνουμε και τη συνταγή.

Παραδοσιακό μοσχαράκι λεμονάτο με πουρέ μαμαδίστικο

Από το εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης

    Αφήστε μια κριτική