Το λαμπερό Pre-Christmas πάρτι στο ανακαινισμένο Ballroom του Crowne Plaza Athens City Centre

Crowne Plaza, Athens City Centre

είσοδος,Crowne Plaza Athens City CentreΟ Απόστολος Μουσαμάς, η Εμμανουέλλα Μουσαμά και η ομάδα της Αφοί Μουσαμά ΑΞΕ, υποδέχτηκαν φίλους και συνεργάτες στο ανακαινισμένο Ballroom του ξενοδοχείου Crowne Plaza Athens City Centre σε ένα κεφάτο και λαμπερό pre-Christmas πάρτι.

Το νέο Ballroom είναι πλέον από τις  στις καλύτερες αίθουσες της Αθήνας στην κατηγορία της.Crowne Plaza, Athens City Centre

 

Οι χρωματικές εναλλαγές φωτός στην οροφή του foyer, η χριστουγεννιάτικα στολισμένη αίθουσα το εκπληκτικό-επιμελημένο από τον  Chef του ξενοδοχείου-μενού, τα μοναδικά Χριστουγεννιάτικα cocktails και το Photobooth από όπου πέρασαν όλοι για να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες έκανε το πάρτι μία αληθινά λαμπρή γιορτή .

Crowne Plaza Athens City Centre
H Ιωάννα και Απόστολος Μουσαμάς, Εμμανουέλα Μουσαμά, Χάρης Παπαιωάννου
Crowne Plaza Athens City Centre
H Εμμανουέλλα Μουσαμά με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μπαλή

 

Οι καλεσμένοι, θαύμασαν τα  έπιπλα από το Stylebox,διασκέδασαν με την μουσική και ένιωσαν πόσο κοντά είναι τα Χριστούγεννα! Τα δώρα που τους προσφέρθηκαν ήταν  ειδική παραγγελία από την εταιρία KOKU.

 

 

H ιδιοκτήτρια εταιρία Αφοί Μουσαμά ΑΞΕ, ανακαίνισε πλήρως το συνεδριακό χώρο Ballroom, το μεγαλύτερο χώρο εκδηλώσεων του Crowne Plaza Athens City Center, σε συνεργασία για ακόμη μία φορά, με το αρχιτεκτονικό γραφείο του Χάρη ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ και των συνεργατών του, σε μια συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών και των υπηρεσιών της.

 

 

Ριζικά ανακαινισμένο και σύγχρονο, τόσο σε αισθητική όσο και στον εξοπλισμό του, το Ballroom του CPA είναι ένας χώρος 895τμ, έτοιμος να φιλοξενήσει κορυφαία συνέδρια, σπουδαίες επαγγελματικές συναντήσεις, αλλά και μοναδικές κοινωνικές εκδηλώσεις.

Crowne Plaza Athens City Centre
Η Ιωάννα και Ελένη Μουσαμά
Η Φανή Παπούι, η Ανδριανή Καραβούλια Ζαχαράκη με την Αρετή Μουσαμά

Η Αφοί Μουσαμά ΑΞΕ παραμένει πιστή στις αρχές της για άριστες υπηρεσίες και το πάθος της για τελειότητα.

Crowne Plaza Athens City Centre
Ο δημοσιογράφος Χάρης Ντιγριντάκης, η Εμμανουέλλα Μουσαμά και η Νίκη Παπάζογλου

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στα ξενοδοχεία:

www.cpathens.com  , www.holiday-suites.com , www.hiathens.com

Αφήστε μια απάντηση