Τουρισμός Υγείας

health-tourism

Ο Τουρισμός Υγείας  στην Ελλάδα  – Δυναμική Συμμετοχή και επίσημη πρώτη στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2017 με ειδική Ημερίδα

Ο Τουρισμός Υγείας στην Ελλάδα  συμμετέχει για πρώτη φορά  στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού GREEK TOURISM Expo ’17  με ειδικά διαμορφωμένη Ημερίδα που οργανώνουν το Εθνικό Κέντρο Τουρισμού Υγείας και ο Πρόεδρός του Γιώργος Πατούλης σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και τον ΙΣΑ.

Στα πλαίσια διεξαγωγής της έκθεσης η οποία πραγματοποιείται φέτος 8 – 10 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo, θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα του Τουρισμού Υγείας στο Greek Tourism Expo 2017 στις 9/12/2017  από τις 11.00 -15.00, με τη συμμετοχή εξειδικευμένων ομιλητών, διακεκριμένων επιστημόνων και πολιτικών προσωπικοτήτων.

Η ανάδειξη του Τουρισμού Υγείας της χώρας μας στην ετήσια Διεθνή Έκθεση Ελληνικού Τουρισμού αποτελεί για το 2017 κυρίαρχη προτεραιότητα για την Greek Tourism Expo, στο φάσμα της διεύρυνσης του προγράμματός της προβολής του Ελληνικού Τουρισμού στις διεθνείς ταξιδιωτικές αγορές με νέους κλάδους,  όπως και ο Γαστρονομικός και  Εναλλακτικός Τουρισμός, λόγω της ραγδαίας  ανάπτυξης του Τουρισμού Υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και των ιδιαίτερων πλεονεκτημάτων και προοπτικών του Τουρισμού Υγείας της Ελλάδας για διεθνείς επενδυτές και εκατομμύρια ταξιδιώτες του κόσμου.

Στόχος της Ημερίδας, και της ενεργούς συμμετοχής του Τομέα Τουρισμού Υγείας στη φετινή  Διεθνή Έκθεση Ελληνικού Τουρισμού,  είναι η προβολή της Ελλάδας, γενέτειρας του Ιατρικού Τουρισμού του κόσμου από την αρχαιότητα, ως σημερινό και αυριανό ιδανικό προορισμό Τουρισμού Υγείας για το παγκόσμιο ταξιδιωτικό κοινό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την «επίσημη πρώτη» του Ελληνικού  Τουρισμού Υγείας στην Διεθνή ετήσια Έκθεση του Ελληνικού Τουρισμού παρουσιάζει το γεγονός ότι θα συμμετάσχουν εξειδικευμένοι Hosted Buyers τουρισμού υγείας από πολλές χώρες για Β2Β συναντήσεις με εκθέτες, κέντρα και φορείς του Τουρισμού Υγείας της χώρας μας που θα πλαισιώσουν την Ημερίδα, όπως Νοσοκομεία, Κλινικές και Ιατρικά Κέντρα της Ελλάδας, Επιχειρήσεις και Επαγγελματίες του χώρου Υγείας & Τουρισμού, Ιατρικοί Σύλλογοι, Τουριστικά Γραφεία, Ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και Περιφέρειες και Δήμοι με ιαματικές πηγές.

Η Έκθεση φέτος θα φιλοξενήσει 150 Hosted Βuyers (που ασχολούνται με Leisure, MICE, Business Travel και Εναλλακτικό τουρισμό) από 40 χώρες και οι Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες αναμένεται να ξεπεράσουν τις 6.000.

Το πλήρες πρόγραμμα της Ημερίδας  ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα. Βασικοί  συμμετέχοντες θα είναι ομιλητές που έχουν ήδη συμβάλει με τη δράση, το επιστημονικό τους έργο και τη διεθνή τους παρουσία στην εκκίνηση του ρεύματος του Τουρισμού Υγείας της χώρας μας και την προσέλκυση παγκόσμιου ενδιαφέροντος .

Αφήστε μια απάντηση